Ako objednať?
- Torty je možné objednať 48- 24 hodín vopred počas pracovných dní. Tortu na sobotu a nedeľu je potrebné objednať najneskôr v piatok do 9.00 hod. Objednávky prijaté počas víkendov potvrdzujeme vždy v prvý pracovný deň v týždni.
Svetlý korpus plnený šľahanou ganáche z mliečnej belgickej čokolády s banánmi a malinami. Poliata je mliečnou ganáche a zdobená ovocím a pusinkami.
Torta zdobená sezónnym ovocím a pusinkami. Svetlý korpus plnený mascarpone plnkou a lesnou zmesou.
Svetlý korpus plnený mascarpone šľahačkou a lesným ovocím. Zaliata je čoko ganache. Zdobená je lesným ovocím a pusinkami.
Svetlý korpus plnený mascarpone šľahačkou a lesným ovocím. Torta je zdobená sezónnym ovocím a pusinkami.
Kakaový korpus plnený čokoládovou ganache a dozdobený čokoládovou ganache šľahačkou s malinami.
Kakaový korpus je plnený čoko ganache šľahačkou a lesným ovocím. Dozdobená je sezónnym ovocím.
Svetlý korpus plnený lahodným mascarpone krémom a jahodami. Torta je zdobená šľahačkou, jahodami a mandľovými lupienkami.
Svetlý korpus plnený tvarohovou plnkou a lesným ovocím.
Svetlý korpus plnený tvarohovou plnkou a ovocím.
Bezlepkový makový korpus je naplnený šlahačkou a jahodami. Torta je ozdobená šľahačkou, makom a jahodami. Veľmi lahodná tortrička na vidiecky spôsob.
Nadýchaný kakaový korpus s parížskou šľahačkou a višňami. Torta je zdobená čokoládovými hoblinami. Veľmi obľúbená kombinácia chutí.
Kakaový korpus je naplnený banánmi a parížskou šľahačkou. Torta je obalená v čokoládových hoblinách z belgickej čokolády. Overená klasika v novom šate.
Kakaový korpus je naplnený extra čokoládovým krémom z pravej čokolády. Obalená do čokoládovej ryže. Torta pre milovníkov horkej čokolády.
Kakaový korpus naplnený mascarpone šľahačkou, salkom a poliata v mliečnej čoko ganache. Dozdobená je čokoládkami.
Kakaový korpus naplnený nugátovou šľahačkou. Torta je poliata domácim karamelom. Obalená je lieskovcami a zdobená čoko guličkami plnenými karamelom.
Svetlý a punčový korpus je potretý džemom presiaknutý nealkoholickým punčovým rozvarom. Punčová torta je potiahnutá do fondánu, zdobená krémom a obalená je v kokose. Klasická torta z detstva.
Kakaový korpus kombinovaný s lahodným gaštanovým krémom výborne dopĺňa ľahká šľahačka. Torta je obalená v lieskových orieškoch .
Bezlepkový kakaový korpus je naplnený marhuľovým džemom. Torta je potiahnutá do kakaovej polevy a zdobená je šľahačkou.
Svetlý korpus je naplnený ľahkým pudingovým krémom, jahodami banánmi a broskyňami alebo ovocím podľa výberu.
Kakaový korpus je naplnený čokoládovým krémom banánmi a višňami alebo ovocím podľa výberu. Torta je potiahnutá do čokolády.
Vanilková alebo čokoládová torta s ovocím podľa Vášho výberu potiahnutá do marcipánu.
Nadýchaný vanilkový korpus,plnený vanilkovou šľahačkou, malinami a banánmi. Torta je obalená v mandľových lupienkoch a zdobená je šľahačkou a jahodami.
Kakaový korpus naplnený šľahačkou a višňami. Torta je zdobená šľahaškou a višňami.
Bezlepkový korpus z bio kukuričnej múky, prírodného trstinového cukru a vajíčok z voľného chovu. Krém z kvalitného žervé syru a pravej vanilky. Lahodná mliečna chuť je doplnená sviežimi malinami.
Bezlepkový korpus z bio kukuričnej múky, prírodného trstinového cukru a vajíčok z voľného chovu. Krém z kvalitného žervé syru a pravej vanilky. Lahodná mliečna chuť je doplnená lesným ovocím.
Karamelový cheesecake má bezlepkový korpus z bio kukuričnej múky, prírodného trstinového cukru a vajíčok z voľného chovu. Krém z kvalitného žervé syru a pravej vanilky. Lahodná mliečna chuť je doplnená nugátom.
Korpus z bielok a trstinového cukru plnený vrstvami mascarpone šlahačky, lesným ovocím a klasickou šľahačkou. Vrch je zdobený zmesou lesného ovocia.
Korpus z bielok a trstinového cukru plnený vrstvami mascarpone šlahačky a nugátovou šľahačkou. Vrch je zdobený lieskovcami a nugátom.
Korpus z bielok a trstinového cukru plnený vrstvami mascarpone šlahačky a vrstvou parížskej šľahačky lesným ovocím a klasickou šľahačkou. Vrch je lieskovcami, čokoládkami a ovocím.