Zákusky si vyrábame sami vo vlastnej cukrárni. Okrem tradičných zákuskov ako francúzska kocka, veterník, špic, punčový rez, doboška, sa snažíme vždy prinášať niečo nové, či už po estetickej stránke alebo chuťovej.
Medzi naše špeciality patrí obľúbené BOLERO - parížsky rez s vynikajúcou višňovou plnkou, DANELA – rez s vanilkovou šľahačkou malinami a banánom. Ponúkame aj exklúzivné zákusky ako je rez JAHODY-MASCARPONE, či naozaj čokoládový ČOKO EXKLUZIVE rez, či vynikajúce HNIEZDA. Veľmi obľúbené je Gaštanové hniezdo. Na jeho výrobu používame kvalitnú gaštanovú hmotu, ktorú dovážame z Rakúska, napriek jej vysokej cene.
V sezóne ponúkame rôzne ovocné druhy, preto sledujte novinky v našej cukrárni. Na výrobu zákuskov používame kvalitné vyberané suroviny, klasickú živočíšnu šľahačku, maslo, vajíčka z voľného chovu a stále viac a viac používame kvalitné BIO suroviny – hnedý trstinový cukor, špaldová múka a iné... V galérii môžete vidieť ukážku našich zákuskov.